Izvor:
17.10.2016 u 18:47
0

DOŠAO JE I TAJ DAN: Najbrži čovek na planeti najavio povlačenje sa staze

Neumitno se bliži trenutak kada će zvanično najbrži čovek svih vremena Jusein Bolt reći “zbogom” stazama, štopericama, svetlima reflektora i otići sa scene kao nepobediv i neponovljiv.

Konačno, poznat je i dan kada će se dogoditi taj tužan momenat za svetsku atletiku i sve ljubitelje lika i dela neverovatnog Jamajčanina. Doduše, još ranije je objavljeno da će mu naredno Svetsko prvenstvo, 2017. u Londonu biti poslednje takmičenje u karijeri, a Bolt je otkrio i kada će ga njegovi zemljaci poslednji put videti u akciji kod kuće.

– Grand Pri će mi biti poslednje takmičenje pred mojim narodom, biće to moja poslednja trka u Jamajci – potvrdio je Bolt gostujući u jednoj emisiji u rodnoj zemlji.

Bolt je vlasnik devet olimpijskih zlata i svetskih rekorda na 100 i 200 metara.

Telegraf.rs
Foto: Twitter/Usain St. Leo Bolt

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter