Izvor:
24.06.2019 u 07:09
0

MITROVIĆ: Po ko zna koji put smo pokazali kakva smo ekipa!

Vaterpolo reprezentativac Srbije Stefan Mitrović, posle pobede u finalu Svetske lige protiv Hrvatske i plasmana na Olimpijske igre, rekao je da je publika pomogla da srpski tim preokrene meč.

– Svaka utakmica sa Hrvatskom je luda na svoj način. Ova je definitivno bila bitna za nas jer smo igrali pred domaćom publikom i zato što smo se borili za prvu priliku da izborimo olimpijsku vizu. Uspeli smo u tome – rekao je Mitrović.

Srbija je slavila sa 12:11, a u samom finišu golom kapitena Filipa Filipovića sa peterca, došla je do zlatne medalje i vize za OI u Tokiju sledeće godine.

– Ušli smo u meč dosta stegnuto, sa dosta grešaka, ali pokazali smo po ko zna koji put zašto smo ekipa kakva jesmo. Branili smo i odbranili tutulu u Svetskoj ligi, uspeli smo da napravimo preokret pokazali smo da to možemo. Hvala momcima što su mi ukazali poverenje i što su ovde sa mnom i hvala publici što nas je bodrila, zaista smo osetili tu energiju u bazenu – rekao je Mitrović i dodao:

Važno je da smo došli do pobede. Očekuje nas Svetsko prvenstvo tako da sada treba da se odmorimo što bolje možemo i da za koji dan ponovo uskočimo u bazen, a verujte nije lako – zaključio je Mitrović.

Turnir na Tašmajdanu održan je uz podršku grada Beograda i UNIQA- zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter