Izvor:
13.02.2019 u 18:29
0

DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI: Nemci otkrili gde se nalazi šampion Formule 1!?

Život Mihaela Šumahera i dalje se drži u tajnosti, ali je nemački magazin "Bunte" uspeo da sazna gde se nalazi sedmostruki šampion Formule 1.

"Bunte" je najavio da će u štampanom izdanju objaviti i ekskluzivne fotografije kao dokaz za ovu priču.

Porodica je Mihaela prebacila iz Švajcarske na Majorku krajem prošle godine, pa je slavni vozač u Španiji dočekao Božić, Novu godinu, ali i svoj 50. rođendan, koji je bio 3. januara.

Privatnim helikopterom je Šumi iz mesta Gland na Ženevskom jezeru, gde inače živi, prevezen u vilu Jasmin, čiji je takođe vlasnik, u luci D'Andratks.

U tom delu žive samo ekstremno bogati, a komšije su otkrile da su videle Šumahera.

Mihael Šumaher je 28. decembra 2013. doživeo nesreću na skijanju na francuskim Alpima, posle čega je šest meseci bio u komi. Porodica od tada ne dozvoljava da informacije o Šumiju dospeju u javnost.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter