Izvor:
22.09.2016 u 18:28
0

OPŠTE PESNIČENJE: Posle tuče vaterpolista morala da reaguje i VOJSKA (VIDEO)

Opšta tuča je izbila na vaterpolo utakmici u Indoneziji. Sastali su se Zapadna Java i Južna Sumatra. Pošto je ulog bio ulazak u finale turnira, proradile su i strasti.

Igrači su odlučili da sve nesuglasice reše pesnicama, pa je izbila opšta tuča u bazenu. I taman kada su se strasti malo stišale, na tribinama se poveo pravi rat. Stvar je postala mnogo ozbiljna, pa je morala da reaguje i vojska.

Na sreću, preovladao je zdrav razum, pa su se sukobljene strane razdvojile i meč je nastavljen. Interesantno nam je da vidimo da se vaterpolo u Indoneziji voli, pa su tribinje bile lepo popunjene.

Happytv.rs
Foto: Youtube Printscreen/IP TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter