Izvor:
18.09.2016 u 17:28
0

A JOŠ JE MLAD: Najbolji srpski i svetski vaterpolista najavio mogućnost POVLAČENJA iz reprezentacije!

Da li će vaterpolo reprezentacija Srbije ostati bez jednog od najboljih igrača? Filip Filpović još uvek nije doneo konačnu odluku.

Zlato u Riju bilo je kruna njihovih karijera. Osvojili su sve i šta dalje? Da li su Igre bile poslednje veliko takmičenje na kojem smo imali priliku da uživamo u majstorijama Filipa Filipovića?

Naš “bombarder” još uvek nije doneo odluku.

– To, pre svega, zavisi od selektora. Ja sam sa Dejanom obavio razgovor i mi smo se neke stvari dogovorili. Ima još vremena, treba da donesem onu najbitniju odluku, šta i kako dalje. Da li psihički mogu da izguram još te četiri godine. Motiva ima, ali to su neke druge stvari koje sam ja svih ovih godina žrtvovao, zarad rezultata, koji je sada došao. Treba da vidim da li sam spreman da podnesem tu žrtvu zarad novih rezultata, u koje treba da verujemo, kao što smo verovali u ove i za koje smo živeli. Daću sebi još nekoliko nedelja da se odlučim i videćemo u kakvom sastavu ćemo nastaviti – rekao je Filipović za svoj zvanični sajt.

Jedno je sigurno, bez Filipovića reprezentacija neće biti ista.

Blic
Foto. Foto: Twitter/mina_713

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter