Izvor:
04.12.2018 u 21:32
0

FANTASTIČNE SRPKINJE: Naše rukometašice pregazile Dansku i krenule u juriš na medalju!

Rukometašice Srbije zabeležile su važnu pobedu nad Danskom na kraju prve faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj – 30:25 (17:13).

Izabranice Ljubomira Obradovića su i pre početka večerašnjeg meča trećeg kola Grupe A u Nantu znale da su prošle dalje, ali im je pobeda omogućila da u drugu fazu ponesu dva boda.

Srbija je pregazila Dansku!

Naša reprezentacija predvođena Andreom Lekić i Katarinom Krpež Šlezak u polju i fantastičnom Katarinom Tomašević pred golom mlela je rivala od početka utakmice.

U finišu prvog poluvremena Srbija je vodila 17:12, na odmor se otišlo rezultatom 17:13, a u nastavku su naše devojke išle i do "plus devet" – 24:15.

Sastav Ljubomira Obradovića je rutinski prvela meč kraju do konačnih 30:25.

Bila je ovo najbolja partija srpske selekcije ne samo na ovom šampionatu, već i za duži vremenski period.

Lekić i Krpež Šlezak (četiri iz penala) postigle su po osam golova, ali je Andrea proglašena igračem utakmice.

Izvor: Kuriri
Foto: Instagram/rukometnisavez

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter