Izvor:
09.08.2018 u 17:40
0

SPACIJALNA POZIVNICA I DOBRA VEST ZA DELIJE: Crvena zvezda ipak igra Ligu šampiona!

Crveno-beli su dobili specijalnu pozivnicu za naredne dve sezone da igraju u elitnom takmičenju

Vaterpolisti vicešampiona Srbije dobili su specijalnu pozivnicu da učestvuju u grupnoj fazi Lige šampiona, bez igranja u kvalifikacijama i iako su završili šampionat kao drugoplasirani, iza Partizana.

– Zvezda je odavno zaslužila da se prema njoj ispravi nepravda naneta 2013, kada je osvojila Ligu šampiona. Imamo mlad tim, a ovo učešće u evropskoj eliti iskoristićemo da afirmišemo što više mladih igrača, da rezultatski prođemo što je moguće bolje, da klub što bolje funkcioniše i da punimo tribine našim navijačima – rekao je Igor Milojević, direktor kluba.

Zvezda je pre 5 godina bila šampion Evrope kada je na fajnal-foru na Banjici četa Dejana Savića predvođena Prlainovićem, Rađenom, Pijetlovićem i ostalima pokorila "stari kontinent". Ipak, posle toga, bez obzira što su branili titulu morali su da igraju kvalifikacije protiv moćnog Pro Reka i ispali su.

Ono što je svakako interesantno, jeste da će recimo Partizan, šampion Srbije, morati da igra kvalifikacije ove godine za ulazak u Ligu šampiona, pa bi tako naša zemlja mogla da ima dva predstavnika u elitnom takmičenju.

Izor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter