Izvor:
19.07.2018 u 08:19
0

Srpski košarkaš na pragu povratka u Istanbul: Bjelica se vraća u Fener!

Košarkaški agent Aleksandar Rašković zaintrigirao je javnost svojom objavom na Tviteru dok se spekuliše gde će Nemanja Bjelica da nastavi karijeru.

Bjelica je pre dva dana odbio jednogodišnji ugovor Filadelfija 76ersa i najavio povratak u Evropu.

Međutim, u sredu su američki mediji preneli da su Finiks Sansi i Sakramento Kingsi zainteresovani da mu ponude višegodišnju saradnju, što je njemu ključno za ostanak u NBA.

Nakon svih ovih vesti Rašković je okačio na Tviteru fotografiju Željka Obradovića i Nemanje Bjelice iz vremena kada su sarađivali u Fenerbahčeu uz poruku: "U životu je najbitnije smejati se… Nemanja Bjelica i njegov trener".

Svi su posebnu pažnju obratili na činjenicu da Rašković nije označio Obradovića kao "bivšeg" trenera.

Bjelica je sarađivao sa Obradovićem 2013-2015, kada je kao MVP Evrolige prešao u Minesota Timbervulvse, za koje je igrao u protekle tri sezone.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter