Izvor:
18.04.2018 u 14:48
0

Iskusni centar nastavlja karijeru u Španiji: I Bjelica napustio Zvezdu!

Iskusni crnogorski reprezentativac Milko Bjelica napustio je Crvenu zvezdu i potpisao ugovor sa Saragosom.

Španski klub je saopštio da je 33-godišnji Beograđanin potpisao ugovor do kraja tekuće sezone.

Bjelica će u Saragosi da se pridruži Dilanu Enisu koji je samo dan ranije takođe prešao iz Zvezde.

Njih dvojica su napustili Mali Kalemegdan nakon poraza crveno-belih u finalu plej-ofa ABA lige, a neposredno uoči početka Superlige Srbije.

Dok je Enis za Zvezdu igrao samo nekoliko meseci, Bjelica je proveo skoro dve sezone i bio jedan od ključnih igrača u rotaciji.

Sa crveno-belima je osvojio po titulu u Kupu i Superligi Srbije, te trofej ABA lige, a tokom karijere je igrao još za Braunšvajg, Keln, Lijetuvos Ritas, Baskoniju, Anadolu Efes i Darušafaku.

Saragosa je trenutno tek 15. u španskoj Endesa ligi sa skorom 8-20, na samo pobedu je od zone ispadanja. Bjelica i Enis bi mogli da debituju u nedelju na gostovanju protiv Mursije.

b92.net
Foto: aba-liga.com, partizan nis

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter