Izvor:
23.03.2018 u 16:10
0

GUDURIĆ NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Nije mi bilo svejedno!

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić vratio se u "Pionir", zaigrao protiv "svoje" Crvene zvezde i sa devet poena doprineo je trijumfu tima iz Istanbula od 80:63.

Srpski reprezentativac, koji je pre početka meča dobio poklon od crveno-belih, istakao je da se čudno osećao.

Na početku nisam znao šta se tačno dešava. Bilo mi mnogo lepo da se vratim i igram pred ovim navijačima. Što se tiče utakmice bolje smo otvorili susret ozbiljno smo shvatili Zvezdu, mnogo nas je igralo u Beogradu i znali smo šta nas čeka. Kada smo stigli do ozbiljnije prednosti istu smo samo održavali – istakao je Gudurić.

Pokloni ga nisu izbacili iz ritma.

Trudio sam se da me ne izbace. Opet nije mi bilo svejedno, ali to je profesionalizam.

Još jedan bivši igrač Zvezde igra za Fener, Nikola Kalinić, koji već treću sezoni nosi dres aktuelnog šampiona Evrope.

Malo smo pričali pred meč, ništa specijalno. Rekao mi je da mu je bilo skroz drugačije kada je dolazio kao igrač Fenera – rekao je Gudurić, koji u poslednje vreme igra veoma dobro, a meč protiv Zvezde je završio sa devet poena.

Zadovoljan sam načinom na koji sam se prilagodio i kako sve za sada ide. Slušam, radim, učim. Svaki dan nešto novo, mislim da smo stvarno sjajna grupa momaka i igrača i samo moramo da radimo dobro i slušamo trenera – poručio je bek Fenera.

On je istakao i da je za njega olakšavajuća okolnost bila to što je Fener srpska kolonija.

Bilo mi je dosta lakše, svi su mi mnogo pomogli. Nisam imao nikakvih problema, ali nisu mi samo naši ljudi pomogli i ostatak ekipe se potrudio da mi pomogne, svi su oni dobri momci, svi su za čistu desetku – zaključio je Gudurić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter