Izvor:
04.07.2016 u 14:25
0

NAJJAČI SAMO OSTAJU, NIKAD SE NE PREDAJU: Večeras počinje BORBA ZA RIO!

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras u Beogradskoj areni protiv Portorika (21 sat) počinje borbu za plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Srbija, odnosno Beograd, domaćini su jednog od tri kvalifikaciona turnira, preostala dva su u Torinu i Manili, a samo pobednici izboriće mesto među 12 selekcija na Olimpijskom turniru.

Željni i spremni ulazimo u kvalifikacioni turnir, svesni da neće biti nimalo lako. Portoriko dolazi dodatno pojačan sa Arojom, izuzetna su ekipa, pogotovo na spoljnim pozicijama. Jedna izuzetno ponosna selekcija koja sa velikom željom igra i nosi dres svoje države. Pozivam navijače da ispune Arenu, jer momcima mnogo znači podrška sa tribina i svi zajedno možemo da osvojimo ovaj turnir – rekao je selektor Srbije Aleksandar Ðorđević na poslednjoj konferenciji za medije.

Mesto na olimpijskom turniru već su obezbedili domaćin Brazil, prvaci sveta Amerikanci, šampion Afrike Nigerija, šampion i vicešampion Južne Amerike Venecuela i Argentina, Kina kao prvak Azije, Australija kao šampion Okeanije i Španija i LItvanije kao prvak i vicepvrak Evrope.

Srbija će u Beogradu u grupi A sem protiv Portorika igrati i sa Angolom (sreda u 18 sati), dok su u B grupi Letonija, Češka i Japan.

U Torinu će igrati – A grupa: Grčka, Meksiko, Iran; B grupa: Hrvatska, Italija, Tunis, a u Manili – A grupa: Turska, Senegal, Kanada; B grupa: Francuska, Novi Zeland, Filipini.

Tanjug
Foto: Twitter/EXPRES VESTI

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter