Izvor:
29.06.2016 u 03:21
0

„ORLOVI“ SPREMNI ZA BORBU: Sa maksimalne tri pobede idu po vizu!

Reprezentacija Srbije od 20.15 igraju protiv Helena poslednji meč uoči početka olimpijskih kvalifikacija u Beogradu. Ulaz u Kombank arenu večeras je slobodan, ali uz besplatne karte, koje su razdeljene u veoma kratkom roku.
Pred oko 18 000 gledalaca reprezentativci Srbije imaju greneralnu probu pred kvalifikacije za Rio.

Grčka je veoma dobro počela duel protiv "Orlova". Agravanis i Kavadas pravili su mnogo problema Srbiji na startu, a u našoj ekipi sjajno je igrao Nikola Jokić, a ubzo se prilključio i kapiten Srbije.

U drugoj deonici Srbija je zaigrala bolje, pre svega u odbrani i uspela je da preuzme vođstvo. Teodosiću i Jokiću se pridružio Raduljica koji je radio odličan posao pod oba koša. Druga četvrtina je posebno začinjena alej-apom Bogdanovića za Raduljicu. Rezultata na poluvremenu 53:46.

Srbija je nastavila sigurno u trećoj deonici, ali dugo nije uspevala da se odlepi, Teodosić je uglavnom bio nosilac dobre igre, ali Štimac se jako dobro snašao.U finišu treće deonice Srbija je prvi put došla i do dvocifrene prednosti 75:63. Posle ove dvocifrene predonosti Grci su se izgleda predali, a Srbija gazi ka pobedi. Do kraja meča "Orlovi" su držali tempo, pa se pobednik nije dovodio u pitanje, sa rezultatom 91:76 Srbija je dobila Grčku.

Ekipa Aleksandra Đorđevića je prethodno dva puta pobedila Francusku – 79:77 u Parizu i 94:88 u Beogradu.

Srbija će se u kvalifikacijama za put u Rio boriti protiv Angole i Portorika u A grupi, dok su u B grupi Japan, Češka i Letonija.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/Starsportphoto

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter