Izvor:
04.10.2017 u 17:46
0

Čović: Muka mi je zbog svakog evra koji smo dali Mekelu!

Crvena zvezda dobija je zahtev da nadoknadi 98.137 evra u arbitražnom sporu pred Arbitražnim sudom pri Arbitražnom institutu Švajcarske komore u Luganu.

Taj spor je Zvezda dobila, a tužilac je čak obavezan na plaćanje troškova u iznosu od skoro 22 hiljade švajcarskih franaka. Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović istakao je da nema ništa novo po tom pitanju i da u klubu čekaju da naplate ovaj spor.

– Čekam datum kad će da nam plate to što nam duguju. Neću da pominjem igrače pošto oni u tim slučajevima, ništa nisu krivi. Oni su hteli da naplate nemoguće. A, to je i nauk za druge klubove da moraju da imaju izuzetno dobru i sređenu dokumentaciju. I da ne može da klub ima jednu, menadžerska agencija drugu, a Savezi i FIBA treću. A, tu je Zvezda uspela da pobedi. Sada čekamo kada će da nam plate. Nama se duguje. Kada smo mi dužni, to se odmah pumpa. A, kada se nama duguje onda je druga priča. Neka mu obustave rad dok ne izmiri dugove, imaju pravo na to – kazao je za Nebojša Čović.

Prvom čoveku Zvezde najteže su pala dugovanja Galu Mekelu.

– Kod Gala Mekela nismo imali sreće zbog određenih brljotina. Stalno ga pominjem. Pravo da vam kažem, muka mi zbog svakog evra koji smo mu dali – kazao je Nebojša Čović.

sportski žurnal
Foto: kkcrvenazvezda.rs, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter