Izvor:
19.09.2017 u 01:52
0

Jović:Balkon ne može da dosadi!

Srpski košarkaši Stefan Jović i Vladimir Lučić poručili su večeras da su od početka verovali u uspeh i da bi u finalu prvenstva Evrope protiv Slovenije sve bilo drugačije da je ekipa bila kompletna.

"Sve kreće od selektora Ðorđevića, emocije koje prenosi na nas, uverava nas da radimo pravu stvar. Usadio nam je ogromnu veru, posvećemost i puno emocija. Verovali smo u to što smo radili, posle poraza od Rusije izvukli smo pouke i daleko dogurali. Da smo bili zdravi u finalu drugačiji bi bio ishod", rekao je Jović novinarima u Skupštini Grada posle dočeka pred više hiljada ljudi.

Priznao je da mu je teško pao poraz, posebno zbog povreda Branka Lazića i njega.

"Lazić nije bio zdrav, nisam ni ja mogao mnogo da igram. Bilo bi drugačije sve, bili bismo agresivniji, a fizički smo pali u drugom poluvremenu. Bogan je morao da igra i odbranu, mnogo se trošio", rekao je plej Bajerna.

Jović je drugi put proslavio uspeh i medalju na balkonu Skupštine, nakon srebra na Svetskom prvenstvu u Španiji.

"Nikad ne može da mi dosadi slavlje ispred balkona, za ovo svi živimo i sanjamo. Drugi put sam na balkonu, ne mogu rečima da opišem. U svlačionici smo pričali već o tome, osećaj je fantastičan", rekao je on.

Nije želeo da se osvrće na sudije, navodeći da je bilo "svega i svačega", ali je odao priznanje Slovencima na sjajnom turniru.

Njegov saigrač Vladimir Lučić optimista je bio i pre šampionata u Turskoj.

"Bila je teška noć posle svega i problema sa kojima smo se suočili. Želeli smo da se vratimo sa medaljom i u tome smo uspeli. Verovali smo u sebe, nismo razmišljali oko povreda, znali smo da je ovaj tim nabolje što Srbija ima", zaključio je saigrač Jovića u Bajernu, čiji je član i Milan Mačvan, a trener Aleksandar Ðorđević.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter