Izvor:
20.06.2016 u 17:21
0

OD SPORTISTE DO GLUMCA: Marko Kešelj u nastavku poznatog filma!

Bivši srpski reprezentativac Marko Kešelj je iznenadio javnost time što je pozajmio glas u petom nastavku popularnog crtanog filma "Ledeno doba", a tumači lik zeca Tedija.

Iako nije imao slična iskustva košarkaš je pristao da učestvuje u ovom izazovu.

Marko Kon me je pozvao i pitao da li bih želeo da učestvujem u tom crtanom filmu. Odmah sam pristao, na keca smo se dgovorili i otišao sam u studio. Za mene je to bilo sjajno, nezaboravno iskustvo. Sve je došlo kao grom iz vedra neba, pa sam imao tremu, ali sam se posle poistovetio sa svojim likom – rekao je Kešelj za Alo.

Marko je inače ljubitelj crtaća, pa ga je ova ponuda obradovala i bez premišljanja ju je prihvatio.

Volim crtaće koji su više nalik filmu. Kada sam bio mali, nije toga bilo toliko, sve u svoje doba. Tehnologija je napredovala, pa su tako i deci zanimljiviji ti crtaći od onih koje sam ja gledao. Omiljeni likovi su mi bili Miki Maus i Šilja. Drago mi je što sam deo „Ledenog doba“ jer je zanimljiv i deca ga obožavaju, a dovoljno govori to što je snimljen i peti nastavak – kaže Kešelj.

Ne planira da se bavi ovim poslom, ali ne krije da mu jako prija ovo iskustvo, a sudeći po komentarima dobro se snašao.

Zanimalo me je kako sve to izgleda, kako se radi, jer nisam imao predstavu ni priliku ranije da se upoznam s tim. Iskreno, nemam ambiciju da se bavim tim poslom – otkriva Kešelj, a na pitanje da li bi voleo da se pojavi u filmu kao glumac, bar u epizodnoj ulozi, jasno odgovora kroz smeh– rekao je Kešelj.

Zanimljivo je da je u američkoj verziji petog nastavka „Veliki udar“ glas zecu Tediju takođe pozajmio sportista. Radi se o Majklu Strejhanu, penzionisanom igraču američkog fudbala. Kako se Marko snašao u novoj ulozi pogledajte od 14. jula u bioskopima.

Alo
Foto: Twitter/ljubexxx/IceAge, Instagram/keselj11

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter