Izvor:
19.06.2016 u 23:47
0

RADULJICA SE POHVALIO: „Dobili smo NAJBOLJA MESTA!“ (FOTO)

Najbolji srpski košarkaši trenutno se pripremaju za kvalifikacioni turnir na kojem će morati da pobede kako bi dobili vizu za Rio. Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre održaće se od 4. do 9. jula u Kombank areni.

Reprezentacija se, na čelu sa Saletom Đorđevićem, već susrela sa brojnim problemima. Srpski reprezentativac Milan Mačvan se povredio (polomio je nožni prst), a ne možemo da računamo ni na Nemanju Bjelicu, koji se oporavlja u Americi. Za nacionalni tim Srbije ne može da igra ni Boban Marjanović zbog klupskih obaveza, a Nikola Milutinov je odustao. Išak, pozivu selektora Đorđevića odazvao se Vladimir Štimac, a momci su, reklo bi se i više nego dobro raspoloženi.

Najveća brada reprezentacije, Miroslav Raduljica, pohvalio se na svom Fejsbuk profilu fotografijom na kojoj pozira sa drugarima iz tima.

Dobili smo najbolja mesta u Areni – napisao je srpski centar.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Miroslav-Raduljica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter