Izvor:
18.06.2016 u 13:40
0

JOŠ JEDNA POVREDA: „Orlovi“ dodatno oslabljeni na kvalifikacionom turniru!

Srpski reprezentativac Milan Mačvan se povredio, naime on je polomio nožni prst, tako da selektor Srbije Aleksandar Đorđević neće moći da računa na njega na kvalifikacionom turniru.

Ovo je veliki peh za našu reprezentaciju s obzirom na to da ne možemo da računamo ni na Nemanju Bjelicu, koji se oporavlja u Americi. Za nacionalni tim Srbije ne može da igra ni Boban Marjanović zbog klupskih obaveza, a Nikola Milutinov je odustao.

Stoga, selektor će na raspolaganju sada imati samo jednu osnovnu "četvorku" Stefana Birčevića, a pomoć bi trebalo da mu pruže Nikola Jokić, Marko Simonović i Nikola Kalinić.

Naša selekcija igraće u A grupi sa Angolom i Portorikom na kvalifikacionom turniru u Beogradu, dok su u B grupi Češka, Letonija i Japan.

Plasman u Rio obezbediće samo pobednik turnira.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/cbhospitalet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter