Izvor:
27.02.2017 u 00:20
0

ZVEZDINE NOVE MUKE: Bez Jovića na Olimpiju, nije trenirao tri dana!

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Olimpiju u ponedeljak od 18 časova, a taj meč 24. kola ABA lige propustiće plej Stefan Jović.

Ovaj meč za crveno-bele, koji su već obezbedili prvo mesto pred plej-of, dolazi posle još jedne teške utakmice i pobede u Evroligi nad Galatasarajem (77:58).

Utakmica sa Olimpijom nas očekuje nakon što je slovenački tim pobedom nad ekipom Budućnosti izašao iz opasne zone u borbi za opstanak u ABA ligi. Mi ćemo i ovu utakmicu odigrati nekompletni, bez već duže odsutnog Nemanje Dangubića koji je počeo lagano da trči, ali i bez Stefana Jovića koji je dobio jak udarac tokom utakmice sa Galatasarajem i zbog povrede nije trenirao od četvrtka. Ipak, očekujem jednu utakmicu u kojoj oba tima mogu da prikažu dobru i lepu igru za gledaoce – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Centar Ognjen Kuzmić i pored problema želi novi trijumf.

Još nekoliko mečeva nam je ostalo do kraja regularog dela ABA lige, osećamo još uvek posledice teške utakmice sa Galatasarajem, nećemo moći da računamo na pomoć Dangubića i Jovića, ali želimo da odigramo skoncentrisano i dopadljivo, i dodjemo do novih bodova, bez obzira na činjenicu da smo već osigurali prvo mesto na tabeli"

Karte za meč u hali "Aleksandar Nikolić" prodaju se u poslovnicama Eventima, a na dan utakmice na blagajni dvorane.

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter