Izvor:
14.02.2017 u 04:22
0

NEĆE BITI SPAVANJA: Teo se pridružuje Srbinu u NBA ligi!

Mesecima unazad košarkaška planeta vodi neprestanu polemiku – koji NBA klub će privoleti Miloša Teodosića da napravi taj odlučujući korak kako bi se obreo u Sjedinjene Američke Države. Odgovor je kratak i jasan – Denver Nagetsi!

Iako su se već pominjali brojni klubovi, od Hjustona, preko Jute do San Antonija, Nagetsi razmatraju opciju da angažuju najboljeg evropskog plejmejkera i upare ga sa Nikolom Jokićem.

Za Teodosića su takođe zainteresovani i Juta i San Antonio, a srpskom plejmejkeru ugovor sa CSKA ističe na kraju sezone.

Navodno, u Denveru su jako dobro svesni konkurencije koju imaju, zato i planiraju da Teodosiću pošalju ponudu koju će teško odbiti. Kako finansijski, tako i u dužini saradnje, jer bi se na stolu našao višegodišnji ugovor.

Važnu odluku za Teodosića mogla bi da ima i činjenica da je stručni štab Denvera sastavljen od ljudi bliskih evropskoj košarci. Tu su čak šestorica pomoćnika glavnog trenera Majka Melouna, Đordi Fernandez i Španije i Srbin Ognjen Stojaković, dok je Kris Finč dugi niz godina bio trener na ovom delu Atlantika, s tim da su Rajan Boven i Džon Beket godinama nosili dresove evropskih klubova. Tu je i asistent Generalnog menadžera i predsednik košarkaških operacija, Litvanac Arturas Karnišovas

Zamislite taj scenario – bio bi to preslikani scenario kao pre gotovo deceniju i po, kada smo besane noći provodili gledajući Vlada Divca i Peđu Stojakovića u Sakramento Kingisima!

Osatanite uz happytv.rs i saznajte najnovija dešavanja.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter