Izvor:
11.02.2017 u 15:02
0

POIGRAVA SE SA NBA ZVEZDAMA: Jokićev novi rekord karijere, Niksima ubacio 40 poena! (video)

Nestvarno veče Nikole Jokića, srpskog košarkaškog čuda iz Denvera.

Golobradi momak iz Sombora je na najvećoj pozornici, u čuvenom Medison Skver Gardenu naterao sve da mu se poklone.

Reprezentativac Srbije vrhunac svoje igre u utakmici sa Njujorkom (131:123) dostigao je u trećoj cetvrtini, gde je ubacio čak 18 poena u koš protivnika. Na parketu je proveo 36 minuta, a za dabl-dabl učinak nedostajao mu je samo jedan skok, pošto ih je imao devet, uz pet asistencija i dve ukradene lopte. Srpski as je imao fantastičnih 73,9 posto šuta iz igre (17/23), za tri poena je gađao 2/3, a sa penala 4/5.

Bilo je to Denverovo nestvarno šutersko veče, jer su Nagetsi u Njujorku u svakoj četvrtini išli preko 30 postignutih poena. Gosti su u svojim redovima imali čak šest igrača sa dvocifrenim učinkom, ali je najbliži Jokiću bio Vilson Čendler sa 19 postignutih poena. Kod domaćina je najefikasniji bio Karmelo Entoni sa 40 postignutih poena.

Nagetsi imaju pravo blago, "beli Medžik" kako ga zovu u NBA je postao njihov lider, a ujedno strah i trepet za protivnike. Od Jokića nema odbrane jer je njegova košarkaška inteligencija takva da rivali nikad ne znaju šta će da uradi.

Za više informacija, ostanite uz happytv.rs

Happytv.rs
Video: Youtube/ DownToBack

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter