Izvor:
03.02.2017 u 07:52
0

Delije mogu mirno da spavaju: Jović predvodi Zvezdu protiv Efesa!

Organizator igre crveno-belih na terenu u jednom od najvažnijih mečeva u ovoj sezoni.

Poslednja dilema pred utakmicu između Crvene zvezde i Anadolu Efesa je razrešena. Reprezentativni plejmejker i glavni organizator igre srpskog šampiona Stefan Jović odradio je večerašnji trening pred okršaj sa turskim klubom i predvodiće ekipu Dejana Radonjića u jednom od najvažnijih mečeva u ovoj sezoni.

Trening je u ponom ritmu odradio još jedan lider Zvezdinog tima u ovoj sezoni Ognjen Kuzmić, koji je imao tegobe sa desnom šakom zbog jakog udarca, ali je večeras bez problema radio sa loptom i njegovo učešće takođe nije pod upitnikom.

Već neko vreme van tima je Nemanja Dangubić, na čijem oporavku se intenzivno radi, ali je trener crveno-belih Dejan Radonjić još nakon utakmice sa Mornarom poručio da njega na terenu neće biti protiv Efesa, ali ni u večitom derbiju protiv Partizana u nedelju.

Utakmica između Crvene zvezde i istanbulskog velikana igra se sutra od 20.45.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter