Izvor:
31.01.2017 u 04:45
0

Kuzmić ne može da koristi desnu šaku, Jović se prati dan za dan: Dangubić propušta Efes i Partizan!

Žestok ritam je počeo da uzima danak, pa se Crvena zvezda pred mečeve sa Efesom i Partizanom nalazi u prilično nezgodnoj situaciji.

Do sledećeg meča ostala su su nepuna četiri dana, a u današnjem protiv Mornara iz Bara, trener crveno-belih Dejan Radonjić nije mogao da računa na trojicu članova prve petorke Stefana Jovića, Nemanju Dangubića i Ognjena Kuzmića.

Situacija nije nimalo naivna, a naredni dani će otkriti u kojoj će meri oni moći da pomognu saigračima u naredna dva okršaja.
"Odmaranja nema. Svako odsustvo igrača je bilo i biće sa razlogom. Kako ćemo mi prevazići ovakav raspored je na nama, ali odmora nema. Gudurić je nezgodno doskočio u jednom duelu, a nadam se da nije ništa ozbiljno, bilo bi previše. Kuzmić je dobio nezgodan udarac protiv Panatinaikosa i ne može da koristi desnu šaku. Kod Jovića ispitujemo situaciju dan za dan, a što se tiče Dangubića sutra treba da obavi preglede pa ćemo videti šta kaže naša lekarska služba. Iskreno, ne očekujem da igra protiv Efesa i Partizana", kaže Dejan Radonjić.

Mornar je pošteno namučio Beograđane, ali su crveno-beli ipak uspeli da zabeleže 20. pobedu u regionalnom takmičenju i izjednače sopstveni rekord po broju pobeda iz sezone 2014/2015.
''Veoma smo loše počeli meč. U prvoj četvrtini Mornar je bio mnogo bolji. U prvih deset minuta smo imali osam izgubljenih lopti, a u nastavku samo četiri. Dugo smo se tražili posle toga. Trudili smo se da dođemo do bolje igre u odbrani, ali i da povezanost u napadu bude bolja u nastavku meča", dodaje Radonjić.

Barani su u jednom trenutku imali i plus od 16 poena razlike.
"Uspeli smo da pored zavidne prednosti koju je Mornar imao u trećem periodu i dođemo do cilja, bodova. Hvala navijačima koji su došli da nas bodre, a mi idemo dalje. Svestan sam da će ovakvih mečeva biti do kraja sezone jer je to sasvim normalno u dugačkoj sezoni kakva je naša. Uspeli smo danas, eto da tako kažem – da izvučemo pobedu. I da smo izgubili meč, mislim da to ne bi bilo ništa toliko strašno. To ne bi bio razlog za brigu, ali jeste način na koji smo počeli meč. Usled teškog rasporeda, biće i loših dana, lošijeg skoka, boljeg protivnika… Kada dođe, jedan poraz nas neće poremetiti, kao što nikada i nije", dodao je strateg crveno-belih.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter