Izvor:
30.01.2017 u 21:10
0

DOMINACIJA Zvezdinog CENTRA: Kuzmić igrač meseca u Evroligi!

Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić najkorisniji je košarkaš Evrolige u mesecu januaru, objavljeno je na sajtu elitnog takmičenja.

Kuzmić je bio jedan od najzaslužnijih za sjajan niz crveno-belih u januaru i pobeda nad Žalgirisom, Fenerbahčeom, Makabijem, Baskonijom i Panatinaikosom, zbog čega je prvi igrač Zvezde kome je ove sezone dodeljeno priznanje.

Potencijalni reprezentativac Srbije u januaru je odigrao i partiju karijere, protiv Fenerbahčea, kada je postigao 21 poen i dodao osam skokova, ali i blokirao Ekpea Juda u poslednjem napadu za veliko slavlje Crvene zvezde.

Ukupno gledajući, Kuzmić je na isteku ovog meseca prosečno beležio 11,6 poena i osam skokova za ukupa indeks 17,8, a veliku ulogu imao je i u defanzivi pošto je Crvena zvezda primala samo 67,2 poena po meču.

Tanjug.rs
Foto: Crvena zvezda mts

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter