Izvor:
18.01.2017 u 18:40
0

SRBIJA je ponosna na njega: Jokić briljirao REKORDNIM brojem poena!

Pažnja koju je Nikola Jokić skrenuo na sebe u ovoj sezoni kulminirala je na meču sa Orlandom. I, Jokić je baš tada odigrao najbolju utakmicu svoje NBA karijere.

Briljira 21-godišnji košarkaš iz Srbije odavno. Imao je čudesne partije i u našoj zemlji, i u prošloj, svojoj debitantskoj sezoni u najjačoj ligi sveta, a naročito u ovoj. Kao kruna stigla je igra protiv ekipe Medžika jer je momak iz Sombora kome baš taj nadimak, Medžik, često daju pristalice Nagetsa, prevazišao sve što je dosad uradio.

Jokić je na terenu proveo 35 minuta i za to vreme ubacio 30 poena, šutirajući 12/17 za dva i 1/2 za tri. Uz taj, lični košgeterski NBA rekord, imao je i 11 skokova, čak pet asistencija, te tri osvojene lopte.

Pričati o tome kako je Nikola igrao protiv Orlanda bilo bi pogrešno ako u toj rečenici ne bi stajalo i "uživao na parketu". Jer, kako drugačije objasniti ovakva dodavanja…

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter