Izvor:
27.12.2016 u 22:55
0

Srbin ponovo dominirao u NBA: Jokićeva ČAROLIJA vukla Denver do pobede! (VIDEO)

Nikola Jokić igra čudesno u NBA ligi! Novom sjajnom partijom naš centar pomogao je Denveru da savlada Los Anđeles Kliperse sa 106:102.

Raznovrsno, lako, magično… Kako samo igra Nikola Jokić, to je za uživanje.

Navijači Nagetsa ne mogu dovoljno da iskažu oduševljenje zbog maestralnih igara supertalentovanog momka iz Sombora, bez koga startna postava više ne može da se zamisli.

Jokić je i protiv Klipersa pokazao deo magije, pa je susret završio sa novim dabl-dablom od 24 poena (11/16 šut iz igre, 2/3 trojke) i 10 skokova, uz četiri asistencije i čak tri ukradene lopte za 32 minuta.

Denver je u drugo poluvreme ušao sa ubedljivom prednošću, da bi Klipersi stigli i minus 17, poveli u poslednjoj četvrtini, ali je u odlučujućim trenucima naš centar se pri rezultatu 95:95 trojkom pobrinuo da njegova ekipa zakorači ka trijumfu.

Jokić je bio najbolji u svom timu, pratili su ga Danilo Galinari i Vil Barton sa po 23 poena.

U poraženim Klipersima, koji su igrali bez udarnog trija Blejk Grifin – Kris Pol – Džej Džej Redik, istakli su se Džamal Kroford sa 24, Ostin Rivers sa 19 i Deandre Džordan sa 12 poena i 11 skokova.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter