Izvor:
24.12.2016 u 23:50
0

Radonjić pred veliki derbi: Ubija nas ovaj ritam, ali svaka utakmica je za nas veliki izazov!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da je gostovanje u Zagrebu protiv Cedevite novi veliki izazov za njegov tim, poručivši da je protivnik pronašao pravi ritam posle promena u sastavu.

– Ovo nam je već treći put da u tekućoj nedelji u kojoj smo igrali teške utakmice u Evroligi, sa Olimpijakosom i Realom, imamo i težak meč u regionalnom takmičenju. Cedevita je u odnosu na prvi meč koji smo odigrali promenila sastav, došli su drugi igrači koji su već pokazali veliki kvalitet i sada je Cedevita jedan od klubova koji je u borbi za vrh tabele ABA lige – rekao je Radonjić za klupski sajt.

On je dodao da su Zagrepčani u dobroj formi, što pokazuje to što su slavili u Podgorici protiv Budućnosti u prošlom kolu i to bez četvorice košarkaša.

– Očekujem da budu kompletni za naš duel. U ovakvom ritmu u kakvom smo u decembru, svaka utakmica je za nas sama po sebi svojevrstan izazov – ističe crnogorski stručnjak.

Centar Ognjen Kuzmić naglašava da crveno-bele očekuje još jedan težak zadatak, posebno jer će odigrati četvrtu utakmicu u osam dana.

– Cedevita je jedan od timova koji ima velike ambicije i koji igra dobro, podigli su formu, pobedili su prošle nedelje u Podgorici u derbiju kola, iako su bili oslabljeni. Želimo da odigramo čvrsto sa puno energije i da stignemo do dobrog rezultata – rekao je Kuzmić.

Utakmica 15. kola ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u Zagrebu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter