Izvor:
23.12.2016 u 04:23
0

Radonjić prezadovoljan nakon meča: Pokazali smo da možemo sa svima!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nije upao u euforiju posle velike pobede nad madridskim Realom (82:70) u Evroligi, istakavši da je njegov tim još jednom pokazao da može ravnopravno da se nosi sa najvećim ekipama u Evropi.

– Odigrali smo dobro u oba pravca, iako nije bilo jednostavno zbog opterećenja, ali smo bili čvrsti u odbrani. Pametno smo igrali u napadu, držali smo kontrolu i došli do velike pobede. Kada se dobije Real navijačka strast diže se do maksimuma, ali mi na poslu trezveno razmišljamo – rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle meča.

Radonjić je dodao da je jako zadovoljan zbog igre crveno-belih i novog trijumfa u Evroligi, petog ove sezone.

– Svaka pobeda u Evroligi je velika i izuzetna, to sam mnogo puta naglašavao. Pokazali smo da možemo da budemo ravnopravni sa svima, iako su nas mnogi stavljali na 16. mesto pre početka takmičenja – kazao je Radonjić.

Crvena zvezda posle 14. kola ima skor 6-8, a novinare je interesovalo da li bi Radonjić prihvatio taj skor pre sezone

– Možda, skepticizam je bio prisutan… Ipak, pokazali smo da smo sve uradili kako treba, čak se pričalo da ne možemo da budemo ni prvi u ABA ligi. Ovo je veliki rezultat, stabilni smo, sa tendencijom rasta – poručio je trener crveno-belih.

Trener Reala Pablo Laso priznao je da je Crvena zvezda zasluženo slavila.

– Crvena zvezda je odigrala kvalitetnije, čvršće i pametnije, fizički su bili jači od nas. Znamo koliko je teško igrati ovde, Zvezda je izvanredan tim i čestitam joj na zasluženoj pobedi – rekao je Laso i dao zanimljiv odgovor na pitanje da prokomentariše suđenje.

– Nisam video sudije. Bili su na terenu, ali nisam ih zapazio – poručio je harizmatični Laso, koji je večeras dobio tehničku grešku zbog prigovora arbitrima.

Crvena zvezda sledećeg četvrtka dočekuje CSKA, branioca trofeja Evrolige, u 15. kolu Evrolige.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter