Izvor:
09.12.2019 u 13:59
0

DVE TEHNIČKE ZA NAŠEG KOŠARKAŠA: Teodosić van parketa pre vremena! (FOTO)

Košarkaši Virtusa iz Bolonje izgubili su od Kremone sa 78:66 u meču italijanskog prvenstva, a srpski reprezentativac Miloš Teodosić napustio je parket pre vremena.

Miloš Teodosić je isključen posle dve tehničke greške.

Kremona je od početka meča primenila taktiku na koju Vitrus nije imao odgovor i unela nervozu u redove izabranika Aleksandra Đorđevića. Već posle 10 minuta igre domaćin je imao dvocifrenu prednost 26:14.

Stefan Marković je igrao 35 minuta i za to vreme imao četiri poena i pet asistencija. Najbolji je u Virtusu bio Frenk Gejns sa 19 poena.

Kod pobednika se istakao Vesli Saunders sa 25 poena, Vojislav Stojanović je postigao deset, a Itan Hap 11.

Virtus je uprkos porazu ostao na prvom mestu, dok je Kremona sa sedam pobeda i četiri poraza na petom mestu italijanskog šampionata.

Izvor: kurir.rs
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter