Izvor:
28.11.2019 u 13:52
0

TOMAŠEVIĆ O ODLASKU IZ KSS Bila mi je čast raditi, izlazim kao bolji čovek


Bivši generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbiej (KS S) Dejan Tomašević oglasio se saopštenjem posle napuštanja te funkcije, rekavši da je bila čast i privilegija raditi u KSS.

Tomasevića, koji je prethodne nedelje podneo ostavku, na mestu generalnog sekretara pre dva dana zvanično je zamenio Zlatko Bolić.

– Želim da izrazim zahvalnost ljudima sa kojima sam sarađivao proteklih devet godina. Imao sam izuzetne saradnike u kancelariji Košarkaškog saveza Srbije, ali i u klubovima i regionima širom Srbije. Sve što smo ostvarili u tom periodu uradili smo zajedničkim snagama, delujuci kao tim. Izlazim iz KSS kao potpuniji i bolji čovek. Bilo je to sjajno iskustvo za mene, a nadam se i da su svi koji su radili sa mnom naucili nešto kroz rad na brojnim projektima – rekao je Tomašević.

On je u saopštenju istakao da odlazak iz KS S nije bio lak, ali da je došao trenutak da se posveti drugim stvarima.

– Košarkaški savez Srbije zauzima veliko i važno mesto u mom životu i profesionalnoj karijeri i odlazak nije bio lak, ali osećam da je došao momenat da se oprobam u novim poslovnim izazovima, kao i da se posvetim porodici. Doneo sam tu odluku zadovoljan svim onim što sam uradio kao generalni sekretar KŠ-a. Podsetio bih da smo imali samo tri sponzora i brojne probleme kada smo došli u Košarkaški savez Srbije 2011. Zatekli smo i dug od milion i po evra. Danas je savez finansijski i organizaciono stabilan, podržan od strane čak 19 kompanija sa višegodišnjim ugovorima, KŠ ostvaruje pozitivne finansijske rezultate, a sve zarad unapredenja košarke u našoj zemlji – rekao je Tomašević i dodao:

– Na sportskom planu KŠ je takođe uspešan. Srbija već ima jednu ekipu koja se kvalifikovala za Olimpijske igre, uz još dve nacionalne selekcije koje imaju mogućnost da se nađu u Tokiju i to preko kvalifikacionih turnira koje organizujemo. Bila je čast i privilegija raditi u KŠ.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter