Izvor:
22.11.2019 u 19:34
0

VELIKA TRAGEDIJA U TORONTU: Poginuo ljubimac crno-belih Milt Palasio!

"Miracle Milt" je u relativno kratkom vremenu prebačen u bolnicu, ali su povrede bile fatalne po nekadašnjeg košarkaša kojem je Partizan bio prvi klub posle sedmogodišnje NBA karijere.

Tužna vest stigla je iz Toronta.

Milton "Milt" Palasio podlegao je danas povredama zadobijenim dan ranije, kada je vozač Honde "sivik" naleteo na njega ispred jednog šoping centra objavio je lokalni portal "CBTV".

Lekari su se u toku noći borili za život bivšeg košarkaša Partizana, ali je u kasnim jutarnjim satima konstatovana smrt.

Amerikanac poreklom sa Belizea imao je 41 godinu.

"CBTV" navodi da je vozač Honde naleteo na Palasija usled otkazivanja kočnica na vozilu.

On je u relativno kratkom vremenu prebačen u bolnicu, ali su povrede bile fatalne po nekadašnjeg košarkaša kojem je Partizan bio prvi klub posle sedmogodišnje NBA karijere provedene u ekipama Vankuver Grizlisa, Boston Seltiksa, Finiks Sansa, Klivlend Kavalirsa, Toronta Reptorsa i Jute Džez.

Partizanovci su 193 centimetara visokog pleja upoznali u sezoni 2007/08, kada je osvojena "tripleta". "Miracle Milt" je potom otišao u Himki, pa se vratio u Humsku posle sezone u Podmoskovlju, ali samo na nekoliko nedelja.

Nedovoljno spreman, raskinuo je ugovor sa crno-belima krajem 2009. i potpisao za Kavalu, a do završetka igračke karijere nastupao je još za španske ekipe Baskoniju i Obradoiro, portorikanski Piratas, izraelski Bnei Hašaron i litvanski Ritas.

Od 2013. bavio se trenerskim poslom, koji ga je prošle godine doveo u razvojnu ekipu Bruklin Netsa, Long Ajlend Netse. On je 20. septembra obnovio ugovor sa ovim timom.

Počivaj u miru, Milt!

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter