Izvor:
20.11.2019 u 12:01
0

STRATEG CRVENO-BELIH PRED ŽALGIRIS Težak meč Evrolige i to posle tri vezana poraza

Gavrilović pred Žalgiris: Moramo da budemo spremni

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović kaže da ekipa mora spremno da dočeka susret sa Žalgirisom u 10. kolu Evrolige.

Crveno-beli posle poraza od Albe u Berlinu, sutra gostuju litvanskoj ekipi od 19 sati.

– Naredna utakmica još jedna teška, dolazi nam ponovo u vrlo kratkom roku nakon novog putovanja i to protiv ekipe koja takođe ulazi u ovaj meč nakon tri uzastopna poraza u Evroligi. To znači samo jedno, moramo da budemo spremni i da odgovorimo na terenu na njihovu reakciju, jer će Žalgiris izaći sa ogromnim motivom i energijom na teren", rekao je Gavrilović za klupski sajt.

On je dodao da crveno-beli moraju da pronađu rezerve i da odigraju dobru utakmicu.

– U protokolu nam je 14 igrača, očekuje nas trening večeras nakon još jednog dugog puta,i nakon njega ćemo da odredimo sa kojim snagama ćemo izaći na teren u Kaunasu – rekao je Gavrilović, koji ni na ovom susretu neće moći da računa Džejmsa Gista i Stratosa Perperoglua.

Kapiten Branko Lazić kaže da će rival imati motiv posle poraza od Panatinaikosa.

– Sledeći protivnik je ekipa Žalgirisa, ekipa koja je zamalo napravila veliki preokret protiv Panatianikosa u utorak uveče. Sigurno da imaju veliki motiv i veliku energiju i želju da prekinu niz od tri poraza, uz to igraju na svom terenu i u ovako kratkom roku to je prednost koja nije mala. Znamo odakle nam preti opasnost, ekipa ima dosta igrača iz prethodne sezone, imaju odličnu atmosferu u hali, ali sve će biti mnogo lakše ako budemo čvrsti i bez padova u igri – rekao je Lazić.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter