Izvor:
15.11.2019 u 15:33
0

SAOPŠTENJE PARTIZANA ZA KOŠARKAŠKI VEČITI DERBI: Nismo naišli na razumevanje!

Nakon što je KK Partizan odlučio da u prodaju pusti hiljadu karata za navijače Crvene zvezde za istorijski, prvi večiti derbi koji se igra u "Štark areni", i to u okviru u 7. kolu ABA lige, posle čega su crveno-beli odbili da te ulaznice preuzmu, usledila je reakcija crno-belih organizatora ovog meča.

Podsetimo, Crvena zvezda je ovim povodom istakla javnu zahvalnost KK Partizan na ponudi da se preko nje odvija prodaja kontigenta od 1000 ulaznica koje su namenjene za crveno-bele navijače, ali su odmah naglasili da to ne mogu da prihvate zbog propozicija ABA lige.

"Iako je deo naših navijača pozdravio tu odluku, jer će posle mnogo godina biti u mogućnosti da u slobodnoj prodaji kupi ulaznicu i gleda derbi, a deo jer je i pre razmenjivao karte sa rivalima smatrajući to za draž derbija, veliki broj je, blago rečeno, osudio našu odluku, sa čime smo bili spremni da se suočimo. Tokom jučerašnjeg dana direktor Crvene zvezde je pisanim putem, obavestio našeg direktora, da u Zvezdi, shodno propozicijama, ne mogu da prihvate organizovani dolazak navijača. KK Partizan NIS vrlo dobro poznaje propozicije i samo je ponudio kupovinu karata simpatizerima Zvezde za određeni sektor uz bezbednosne garancije kao što su imali pre par godina kada su u Zagrebu protiv Cedevite proslavili i ABA titulu, ili proletos navijači Budućnosti, takođe u Zagrebu.

Svi znamo i kako su pre nekoliko godina u društvu predsednika Crvene zvezde navijači ušli organizovano u Pionir kada je Partizan bio domaćin, a znamo i članove propozicija po kojima jedno lice ili njegovi srodnici, ne mogu voditi dva kluba, te da klub koji se dve godine ne takmiči, se briše iz registra KSS. Uprkos svemu, derbi je uvek bio nešto više od druge utakmice, a odlazak na tu utakmicu, praktično nije gostovanje.

Ulaznice za nedeljni derbi meč između Partizana NIS i Crvene zvezde MTS će se svakako naći u slobodnoj prodaji putem cardservisa Ticketline.rs preko koga se mogu naći sva obaveštenja o kupovini karata. Svakako, za simpatizere Zvezde će biti odvojen sektor na severoistoku nivoa 400 u Štark Areni.

KK Partizan NIS još jednom apeluje na sve aktere derbija, na parketu i oko njega, da ne dozvole bilo kakve incidente, da sve protekne korektno, sportski, za šta ćemo se kao organizatori velikog broja velikih utakmica i sami potruditi.

Podsetimo, utakmica je zakazana za nedelju sa početkom u 20 sati.

Blicsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter