Izvor:
15.11.2019 u 14:20
0

PONOSNI PREDSEDNIK KOŠARKAŠKOG SAVEZA: Danilović prezadovoljan zbog dobijanja kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre!

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KŠ) Predrag Danilović izjavio je danas da je dobijanje kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre, u muškoj i ženskoj konkurenciji, veliki uspeh KSS i države Srbije.

Ovo je veliki uspeh KŠ i veliki uspeh države Srbije, bez čijih garancija ne bismo ni mogli da dođemo u situaciju da pobedimo u ovom izboru. KSS se mnogo zahvaljuje državi Srbiji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, Ministarstvu omladine i sporta i Vladi Srbije. Verujem da ćemo biti sjajni domaćini, kao i mnogo puta do sada, kao i da će se obe naše reprezentacije plasirati na Olimpijske igre u Tokiju, uz veliku podršku ljubitelja košarke u Srbiji, koji će uživo moći da uživaju u vrhunskoj košarci – rekao je Danilović, a prenosi sajt KSS.

Tanjug.rs
Foto: : kss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter