Izvor:
11.11.2019 u 06:23
0

NE OČEKUJEMO LAKU UTAKMICU: Crvena zvezda pred utakmicu sa Igokeom! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde nadaju se da će pobedom nad Igokeom (21.00) zalečiti rane koje im je naneo Real u Evroligi.

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović zato kaže da će njegova ekipa s maksimalnim respektom dočekati ekipu iz Republike Srpske:

– Ne očekujemo laku utakmicu, Igokea ima svoj kvalitet i ambicije, i svakako su na mnogo lošijoj poziciji nego što to govore i njihove igre, a i sastav. Sa druge strane, mi moramo da odigramo dobru utakmicu, i to lišeni pomoći Brauna i Čovića, kako bismo stigli do bodova pred novu seriju teških utakmica. Pod znakom pitanja je i Davidovac.

Branko Lazić je dodao da se dve ekipe odlično poznaju.

– U Igokeu se vratio trener Bajić, koji dobro poznaje klub, već su promenili neke igrače i sve to govori da veruju da mogu mnogo više. S naše strane recept se zna, čvrsto u odbrani, bez padova u igri – rekao je kapiten Crvene zvezde.

Izvor: Kurir
Foto:
aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter