Izvor:
03.11.2016 u 22:10
0

Zvezdin trener našao rešenje: Ritam utakmica je paklen, moraćemo da treniramo na aerodromima!

Crvena zvezda u petak od 19.00 časova nastavlja svoj pohod kroz Evroligu. Šanska Baskonija je protivnik za respect. tako da naš šampion sa veliki, respektom ulazi u predstojeći meč

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da, pred utakmicu sa Baskonijom u Evroligi, ne razmišlja o tome što otkad vodi crveno-bele ima pozitivan skor sa španskim timovima, a posebno klubom iz Vitorije.

– Igramo dvanaesti meč ove sezone protiv kluba visokog rejtinga, koji je godinama u vrhu evropske košarke. Prošle sezone bili su učesnici fajnal-fora, a odlazak nekih igrača nadoknadili su sa još boljim. Imaju iste ambicije, što govori da su savladali Real u Madridu, ali nadam se da ćemo uraditi sve što je moguće protiv favorite – rekao je Radonjić.

Crveno-beli u poslednje tri godine dobili su sva četiri duela sa Baskonijom.

– Treba dobro da se analizira njihov tim i to je logičan put ka nekom dobrom rezultatu. Svestan sam da neće biti lako, puno toga moramo da uradimo. Pred nama je veliki izazov, ali uradićemo sve da ih poremetimo.

Koji je recept Vašeg uspeha sa španskim timovima, sa kojima u Crvenoj zvezdi imate skor od 10 pobeda i pet poraza?

-To je dobro, bolje nego da je suprotno. Izbegavao sam tu temu, neka bude tako i dalje. Svaka utakmica je nova i nosi nešto svoje.

Baskijski tim predvode izuzetno iskusmi igrači, a plej sa NBA iskustvom Šejn Larkin zaslužuje veliku pažnju.

– Pored njega ima jako puno igrača koji mogu dosta toga da urade, ali im je vrlina i jak kolektiv. Adam Hanga pokazuje da je na krilnoj poziciji jedan od najboljih u Evropi, odličan je šuter, Lako mi je da pričam o Jaki Blažiču i drago mi je što se vraća na naš teren. Tu su još pod košem Šengelija, Tili i Vojtman.

Zvezdin trener osvrnuo se na veoma težak ritam utakmica, koji predstoji njegovoj ekipi.

– Čekamo da se za desetak dana ovaj pakao završi. Situacija je takva da ćemo treninge morati da držimo na aerodromima. To nam neće biti teško jer tamo imamo vremena na pretek – našalio se Radonjić na kraju.

Happy.rs
Foto: KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter