Izvor:
01.11.2016 u 17:17
0

Milko Bjelica zvezdin košarkaški gromobran: Vratio sam se zbog „Delija“, najbolji su navijači na svetu

Košarkaši Crvene zvezde ovu sezonu su odlično počeli u ABA Ligi do sada su bez poraza, a u Evroligi posle pobede nad Barselonom nagovestili velike mogućnosti u Evropi.

Velike zasluge za dobre rezultate pripadaju Milku Bjelici koji se vratio u matični klub i zatvorio prilaz svom košu.

– Dve stvari su uticale da se vratim u Zvezdu, ali najbitnija je ljubav prema klubu. Navijam za njega od malena, u njemu sam počeo da igram košarku. Tu je i saradnja sa Dejanom Radonjićem, pošto smo i ranije sarađivali. Radonjić je izvanredan trener, mlađe generacije. Siguran sam da uz njega možemo daleko da doguramo.

Ostvarili ste odlične rezultate na startu sezone?

Da nam je pre početka sezone neko ponudio ovakav početak sigurno da bismo ga odmah prihvatili. Ali, nema vremena ni za slavlje ni za analizu, slede nam nove obaveze Imamo kvalitet što smo potvrdili igrama protiv Galatasaraja i Barselone – istče Bjelica i dodaje.

– Ne plašimo se velikih imena. Nema nekih tajni merilo je teren i lopta tu se pokaže ko je bolji.. Verujem u saigrače, i znam da možemo da napravimo nešto čime ćemo biti zadovoljni na kraju sezone.

Predstoje dva teška meča protiv Baskonje i derbi sa Partizanom?

– U paklenom smo ritmu, ali izdržaćemo. Predstoje nam dve bitne utakmice koje moramo dobiti. Neće biti lako španski tim je veoma kvalitetan aderbi uvek posebno inspiriše. Ako odigramo odbranu kao u prethodnim mečevima verujem da ćemo slaviti. Uz podršku naših vernih navijača koji su najbolji na svetu sve će biti mnogo lakše.

Crnogorski reprezentativac propustio je prethodne kvalifikacije sa reprezentacijom.

– Ukoliko stigne poziv za naredni reprezentativni ciklus spreman sam da se odazovem selektoru – zaključio je Bjelica.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter