Izvor:
30.10.2016 u 20:46
0

Mister promašaj: Teodosić promašio četrnaest trojki, izmakao mu tripl-dabl!

Košarkaši CSKA su bili na pragu prvog poraza u sezoni. I to kada se niko nije nadao! U trećem kolu regionalne VTB lige na gostovanju Avtodoru u Saratovu koji je u dosadašnjem delu sezone izgubio tri od četiri prvenstvena meča.

Tim iz Saratova bacio je evropskog šampiona na konopce i bio na pragu senzacionalne pobedr. CSKA je tek posle produžetaka uspeo da slomi otpor autsajdera i nakon dodsatnih pet minuta igre slavi 104:103.

Miloš Teodosić je bio glavni akter meča, iako je dva puta je promašio trojku za pobedu. Srpski reprezentativac je meč završio kao najefikasniji igrač gostiju sa 17 poena, a bio je na pragu tripl-dabl učinka pošto je još sakupio 11 skokova i osam asistencija. Međutim uz savršenih 7/7 sa penala, imao je katastrofalan šut tri poena. Srpski plejmejker je pogodio tek jednu od 15 trojki koje je šutirao.

Mocartsport.com
Foto: cskabasket.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter