Izvor:
02.10.2019 u 21:05
0

SKOLA: Mogao sam da ostavim košarku u Kini!

Argentinac otkrio zanimljivu priču o tome kako je "prelomio" da nastavi da igra. U svemu je učestvovala i njegova supruga.

Iako Argentina nije osvojila titulu Svetskog prvenstva u Kini, Luis Skola (39) bio je jedan od najimpersivnijih igrača turnira.

Slavni krilni centar blistao je u završnici Mundobasketa, posebno u mečevima protiv Srbije u četvrtfinalu i Francuske u polufinalu, kada je postigao čak 28 poena.

Podsetimo, tada je i Kobi Brajant sedeo kraj terena i hvatao se za glavu dok je Skola rešetao koš "trikolora" i slavio sa zemljacima.

Nakon što je osvojio srebro, pa potpisao ugovor sa Armanijem i ozvaničio svoj povratak u Evroligu, Skola je na promociji u Milanu priznao da je bio blizu odluke da se povuče iz košarke.

To bi i uradio da se Argentina nije kvalifikovala za Olimpijske igre u Tokiju, i to kao najuspešnija američka selekcija (računajući i SAD).

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter