Izvor:
24.09.2019 u 09:53
0

FILIP ČOVIĆ O NASTUPU U EVROLIGI: Lepo to zvuči!

Plejmejker Crvene zvezde Filip Čović rekao je da je srećan što će po prvi put u karijeri igrati u Evroligi i poručio da se nada novoj uspešnoj sezoni.

– Filip Čović u Evroligi? Lepo to zvuči. Srećan sam zbog toga, a prvenstveno sam srećan zbog uspeha koji smo napravili prošle sezone. Mislim da smo kao tim na najbolji mogući način završili sve ono što smo zacrtali. Nadam se da će kao tim opet napraviti uspeh, ne samo u Evroligi, nego i u svim takmičenjima u kojima budemo igrali – rekao je Čović za domaće medije.

Zvezda u novoj sezoni brani trofeje u Superkupu ABA lige, ABA ligi i Superligi Srbije, a Čović je istakao da je zadovoljan pripremnim periodom i perfektnim skorom u proverama.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter