Izvor:
19.09.2019 u 08:57
0

BASKETAŠI NA TURNIRU U LA: Neće ih čekati lak zadatak!

Basketaši Zemuna, Novog Sada i Limana ovog vikenda učestovaće na turniru u Los Anđelesu.

Jedna od najboljih srpskih ekipa u basketu Zemun, osvajač FIBA tura iz 2017. godine, neće imati nimalo lak zadatak u C grupi sa slovenačkim Piranom i brazilskim Sao Paulo.

U sastav Zemuna se posle duže pauze zbog povrede vratio Bogdan Dragović, koji bi trebalo da im donese potrebni kvalitet u završnici sezone.

"U veoma jakoj konkurenciji pokušaćemo da dođemo do prve masters titule ove sezone. Ukoliko u tome uspemo, bila bi sjajna uvertira pred Završni masters. San svakoga od nas bio je da ode u Ameriku i odmeri se sa najboljima, a mi sada imamo priliku da im pokažemo šta znamo", rekao je Dragović, a prenosi taj klub.

Pored Dragovića u timu za turnir u Los Anđelesu biće Lazar Rašić, Nikola Vuković i Nebojša Bošković.

Zemuncu su ušli u završnicu sezone i nakon ovog turnira počeće sa pripremama za najbitniji turnir, Zavrsni masters u Japanu koji je na programu 2. i 3. novembra.

Novi Sad se nalazi u A grupi sa švajcarskom Lozanom i Ulanbatarom iz Mongolije, dok je Liman u B grupi sa ruskim Gagarinom i Džedom iz Saudijske Arabije.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter