Izvor:
27.10.2016 u 02:22
0

Strašna Zvezda razbila Barsu: Katalonci pali u grotlu Arene!

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliko iznenađenje i u krcatoj KOMBANK areni savladali Barselonu sa 76:65 (9:16, 31:15, 20:17, 16:17), u 3. kolu Evrolige.

Tim Dejana Radonjića ostvario je novi podvig u najjačem evropskom takmičenju i pred više od 18.000 gledalaca pobedio favorizovani katalonski tim, za drugi trijumf u Evroligi ove sezone.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Marko Gudurić sa 21 poena, Marko Simonović dodao je 13, Milko Bjelica 12, dok je kod Katalonaca najbolji bio Bred Oleson sa 15.

Crveno-beli su večeras odigrali odličan meč, posebno u odbrani, a put ka trijumfu trasirali su u drugoj polovini druge deonice, kada su serijom 16:0 na odmor otišli sa devet poena prednosti.

Razlika u korist domaćeg tima rasla je i u nastavku, do maksimalnih plus 14 u nekoliko navrata, a velika pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Barselona je među poslednjima stala u red evropskih velikana koji su prethodnih godina padali pred Zvezdom u Beogradu, sve pred očima prvog čoveka Evrolige Ðordija Bertomeua u KOMBANK areni.

Košarkaši Crvene zvezde u 4. kolu Evrolige gostuju u petak u Atini ekipi Panatinaikosa.

Tanjug
Foto; Facebook/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter