Izvor:
14.09.2019 u 07:42
0

UPRKOS PROZIVKAMA AMERIČKOG VODITELJA: SRBI su ubedljivo BOLJI U KOŠARCI!

Američki radio-voditelj prokomentarisao privukao je pažnju naše javnosti kada je prokomentarisao pobedu srpskog košarkaškog tima na Svetskom prvenstvu u Kini nad ekipom SAD pitanjem ima li u Srbiji uopšte hrane, a posle toga usledila je salva uvreda na račun naše zemlje.

Kevin Klensi, radio-voditelj koji je napisao: "Izgubili smo od Srbije u košarci?? Da li uopšte imaju hranu u Srbiji?", i izazvao bes ovdašnje javnosti, nastavio je sa brutalnim vređanjem naše zemlje i danima posle utakmice.

"Koja je razlika između Srbije i jogurta? Pa jogurt nije započeo Prvi svetski rat", napisao je u jednom od tvitova radio-voditelj.

Ok, izviniću se Srbiji. trebao bih da imam više poštovanja prema državi koja je započela Prvi svetski rat- sipao je uvrede na račun naše zemlje Amerikanac kojem je očigledno veoma teško pao poraz od Srbije.

Usledile su reakcije i Srba koji mu nisu ostali dužni na sve uvrede koje je uputio preko društvenih mreža.

Mi jedemo Amerikance za doručakbio je duhovit odgovor jednog tviteraša na njegovu konstataciju da u Srbiji nema hrane.

Jogurt možeš kupiti u različitim ukusima i svaki ima bolji ukus od ljubomore", bio je još jedan u nizu komentara na zlurade komentare Amerikanca.

Imaju oni više hrane nego što Amerikanci imaju mozga! Bio sam tamo (u Srbiji) ovog leta i bilo je neverovatno. Divni ljudi, pažljivi, uvek spremni da pomogni i popiju koju s tobom, ukusnu hranu… Volim Srbiju – napisao je jedan tviteraš.

kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter