Završava karijeru: Ništa od povratka u Partizan

 

Bilo je u novijoj istoriji Partizana igrača koji su ostavili dublji trag u košarkaškom klubu iz Humske, ali retko ko je imao takvu konekciju sa Grobarima kao Saša Pavlović. Nekada NBA as bio je simbol šampionske epohe. I ne samo to. Od strane navijača Partizana proglašen je ljudskim maksimum... I danas ga pozdravljaju kad god ga vide.

I naravno nadaju se da bi ponovo mogao da obuče crno-beli dres. Međutim,nekadašnji reprezentativac naše zemlje je najavio kraj karijere.

Trenutno se odmara u Beogradu.

Direktno je odgovorio na pitanje postoji li uopšte šansa da se se vrati u Partizan. Posebno, jer ga ljudi viđaju u društvu Aleksandara Džikića.
- Sezona sa Panatinaikosom, koja je bila 18. u karijeri, računajući od trenutka kada mi je košarka postala profesija, fizički i emotivno me je ispraznila, pa sam odlučio da uzmem tajm-aut. A kada se ukaže toliko slobodnog vremena, valjda je normalno da dođem i pogledam klub za koji sam igrao i za koji odmalena navijam. Ljude je zainteresovalo to što sam sa porodicom odlučio da nam glavna baza bude Beograd, što je stariji sin ovde nastavio školu, što Džikića znam i privatno, ne samo sa terena, pa su verovatno na bazi svega toga proizveli bespotrebne spekulacije.

Mocartsport
Facebook/KK Partizan

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro