Izvor:
08.09.2019 u 20:09
0

IPAK NE ZAVRŠAVA KARIJERU: Vejd kreće da trenira sa Lejkersima!

NBA legenda je na kraju prošle sezone završila karijeru, ali postoje šanse da će nastupati i ove godine…

Dvejn Vejd bi mogao ponovo da zaigra u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

On se na kraju prošle sezone oprostio od aktivnog igranja u dresu Majami Hita, ali čini se da će ipak povući tu odluku i vratiti se na parket.

Naime, on dane u penziji troši u Los Anđelesu, a u razgovoru sa američkim medijim rekao je da će nastaviti da održava formu treninzima. Navodno će se priključiti treninzima Lejkersima, biće tu da se nađe Lebronu Džejmsu, koji mu je jedan od najboljih prijatelja, kako bi mu pomogao u pogledu atmosfere, a i kvaliteta rostera. Makar na treningu…

– Završio sam sa igranjem, ali treniraću kako bih bio u formi za slučaj da se nešto desi. Biću sa ekipom i nikad se ne zna. Nikad ne reci nikad – rekao je legendarni bek tamošnjim medijima o svojoj "aktivnoj penziji".

"Fleš" je osvojio već tri prstena, ali postoje šanse da pojuri još jedan. Ukoliko stvari ne budu krenule po planu za tim iz Los Anđelesa, velike su šanse da će aktivirati "bombu" i vratiti Vejda u patike.

To bi, uprkos njegovim godinama, svakako bilo veliko pojačanje za "jezerdžije"…

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter