Izvor:
28.08.2019 u 09:44
0

REBIĆ U TRENING KAMPU TURSKOG TIMA: Blizu prelaska u Efes!

Priključen je trening kampu uoči početka sezone.

Ergin Ataman pronašao je zamenu za Vasilija Micića na treninzima Efesa, makar dok se jedan od najboljih plejmejkera Evrope ne vrati sa Mundobasketa.

Kako je "tvitnuo" agent Miško Ražnatović, novo lice u trening kampu šampiona Turske je Nikola Rebić (24), koji je prošle sezone nastupao za Mornar i ostavio odličan utisak, ali je sada u potrazi za novim angažmanom.

Takva praksa u vreme velikih turnira nije neuobičajena, treneri vole da imaju više igrača na treninzima, pa je tako Željko Obradović u Fenerbahče pozvao Vladimira Štimca.

Videćemo da li će Nikola Rebić, bivši "plej" FMP-a, Zvezde, Mege, Mornara i Bilbaoa, možda impresionirati Ergina Atamana i rukovodstvo Efesa tokom naredne tri nedelje – ili će možda skrenuti pažnju nekom drugom klubu iz Turske.

Prošle sezone u dresu Barana prosečno je beležio 10,7 poena i 3,8 asistencija po meču.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter