Izvor:
27.08.2019 u 15:27
0

NEMANJA GORDIĆ O IGRANJU U ARENI: „To će biti nešto novo za mene!“

Povratnik u redove Partizana, Nemanja Gordić rekao je da crno-beli imaju potencijala i da je uzbuđen što će igrati u beogradskoj Štark areni.

– Za sada je sve u najboljem redu. Treniramo, atmosfera je super. Istina, tek smo počeli, dugačak je put pred nama, ali mislim da imamo dosta potencijala – rekao je Gordić novinarima na otvorenmom treningu Partizana u maloj hali beogradske Arene.

Bivši košarkaš Budućnosti rekao je da cillj ekipe Andree Trinkijerija da se dobro pripremi za predstojeću sezonu.

– Pre svega da se dobro spremimo, da odradimo svaki trening maksimalno i onda bi trebalo da stvari dodju na svoje mesto. Imamo kvalitet, a taj kvalitet treba da se uigra, da se sve posloži. Dosta je novih igrača, a sezona je jako duga i zahtevna. Mislim da možemo da napravimo dobre stvari – rekao je Gordić.

Plejmejker Bosne i Hercegovine po drugi put u karijeri nosiće crno-beli dres, a prethodno je u Partizanu bio u sezoni 2012/13, kada je dom košarkaša bila hala Pionir.

– To je novo, ja nisam igrao u Areni. Malo sam i uzbudjen zbog toga. Nadam se da ćemo imati podršku sa tribina kao što smo imali u Pioniru, to će nam mnogo značiti – zaključio je Gordić.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter