Izvor:
26.08.2019 u 16:55
0

TRINKIJERI: Srbija može da dobije SAD!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da košarkaška reprezentacija Srbije ima šanse protiv Sjedinjenih Američkih Država na Svetskom prvenstvu u Kinu.

– Amerikanci su još za mene broj jedan, ali Srbija igra fantastičnu košarku. Mislim da niko neće tako kvalitetnu košarku da igra, dodavanja, tajminga … Ne znam da li će to biti dosta, ali u jednoj utakmici sve može da se desi. Srbija može da dobije SAD i to Amerikanci znaju – rekao je Trinkijeri novinarima na otvorenom treningu u maloj hali Štrak arene.

On je istakao i da su SAD imale teške pripreme i da su već istrenirani za probleme.

– Uvek se bojim ekipa koje dođu na takmičenje kada su imali teške pripreme jer to znači da su se već istrenirali za probleme. Amerikanci su imali za njihov standard neviđeno teške pripreme, izgubili utakmicu – kaže.

Srbija će u grupi D na Svetskom prvenstvu igrati protiv Italije, a Trinkijeri je rekao da mu je drago što su te dve reprezentacije u istoj grupi.

– Biće mi teško… Dobro je što su Srbija i Italija u istoj grupi, tako da mogu i jedni i drugi da idu u drugi krug – zaključio je Trinkijeri.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter