Izvor:
23.08.2019 u 15:27
0

IZMENE U KOŠARKAŠKOM KLUBU PARTIZAN: Dva igrača odlaze, dolazi! Birčević!

Košarkaški klub Partizan ostao je bez Marka Pecarskog, a prema saznanjima beogradskih medija crno-beli će razmeniti i igrače na poziciji krilnog centra – umesto Stefana Jankovića na toj poziciji će u narednoj sezoni igrati Stefan Birčević.

Pecarski je dobio raskid ugovora na arbitraži KSS.

Stefan Janković, koji je u Partizan stigao iz Crvene zvezde, karijeru bi trebao da nastavi u AEK-u iz Atine.

U tom slučaju Andrea Trinkijeri bi ostao samo sa Rašonom Tomasom na poziciji četiri, pa je morao da reaguje. Potraga za pojačanjem je završena i to će biti Stefan Birčević, koji će ugovor potpisati posle Svetskog prvenstva.

Ostaje da se vidi i status Novice Veličkovića, kome je istekao ugovor. Obe strane su zainteresovane za produžetak saradnje, na radost navijača Partizana.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/KSSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter