Izvor:
15.08.2019 u 17:01
0

BIVŠI SAIGRAČI U DOBRIM ODNOSIMA: Drejmond Grin otvoreno govorio o Kevinu Durentu!

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin je izjavio da je u dobrim odnosima sa Kevinom Durentom, uprkos njegovoj odluci da napusti Voriorse.

On je naveo i da sa bivšim saigračem nije razgovarao o tome, kao i da je tako trebalo da bude.

– To je skroz u redu. Da li je trebalo da ja pitam Kevina da li moja verenica može da ostane u drugom stanju? To su moje životne odluke, kao što su i njegove životne odluke samo njegove. Da li je trebalo da iko ikoga tu pita za dozvolu za bilo šta? Apsolutno ne – rekao je Grin.

Dodao je i da je u kontaktu sa Durentom.

– Čuli smo se ovih dana. On je moj brat. Da mi je neko rekao pre nekoliko godina da će Kevin doći u Voriorse i da ćemo zajedno osvojiti dve titule i imati šansu za osvajanje treće, ne bih mu verovao – istakao je Grin.

Dodao je i da je srećan ukoliko je Durent srećan zbog svojih odluka, kao i da će zastave koje se nalaze u dvorani Voriorsa, a koje predstavljaju titule koje su zajedno osvojili, uvek ostati tu.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter