Izvor:
14.08.2019 u 11:24
0

SAŠA JE SJAJAN TRENER: Greg Popović o Srpskoj reprezentaciji! (FOTO)

Selektor reprezentacije SAD Greg Popovič pohvalno je govorio o reprezentaciji Srbije i poručio da je pod vođstvom Aleksandra Ðorđevića postavljen uspešan sistem.

Popovič, koji ima srpske korene, nije hteo da ulazi u polemiku nakon reči Ðorđevića "Da bi Bog trebalo da pomogne Amerikancima ako se sretnu sa Srbijom na Mundobasketu u Kini.

– Ne želim tome da pridajem značaj. Dugo sam u ovom poslu. Ljudi će da pričaju, ali kao i uvek, neću da odgovorim. Saša je sjajan trener, veliki takmičar i bivši heroj Evrope kao igrač. Ðorđević je fantastičan i ima sistem koji je doneo puno uspeha – rekao je Popovicć američkim medijima.

Popovič se ovog leta suočava sa brojnim otkazima NBA zvezda, više od 10, na turniru na kome SAD brani zlato osvojeno baš protiv Srbije u finalu pre pet godina u Španiji.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter